Groepsactiviteiten bij Telstar Surfschool

Groepsactiviteiten

Op zoek naar te gekke groepsactiviteiten, teamactiviteiten of bedrijfsactiviteiten in het midden van het land? Telstar Surfschool brengt originele en unieke teambuilding- en groepsactiviteiten naar het water.

Het water bij Strand Horst (tussen Harderwijk en Ermelo) is lekker ondiep, wat het perfect maakt om kennis te maken met de tofste watersporten. Duik in de fun met Telstar Surfschool!

Wil je geen natte voeten? Check dan onze groepsuitjes bij Telstar Beach!

Je activiteit afsluiten met food & drinks?

Maak de dag compleet bij Telstar Surfschool en combineer de activiteiten met een van onze food- en drinks arrangementen bij onze Beachclub. Start de dag met huisgemaakt appelgebak of sluit de dag af met een lekkere BBQ.

Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Zijn al jullie uitjes op het water?

Naast activiteiten op het Wolderwijd kan je bij Telstar Beach ook terecht voor te gekke activiteiten zoals; boogschieten, Expeditie Robinson, bubbelvoetbal, volleybal en nog veel meer! Bekijk onze groepsactiviteiten bij Telstar Beach.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Gaat de surfclinic altijd door?

Windsurfen en wingsurfen hebben beide een zeer groot windbereik waarin de sport beoefent kan worden. Bij weinig wind pakken we een groot zeil, bij veel wind een klein zeil! Staat er helemaal geen wind? Dan kunnen wij in overleg overstappen op suppen.