SUP clinic

vanaf €34,95 p.p.

Op zoek naar een gezellige en toegankelijke groepsactiviteit op het water? Stand Up Paddle (SUP) is de snelst groeiende watersport ter wereld en is geschikt voor ieder niveau. Tijdens de clinic leer je balans te vinden op een SUP board om je vervolgens voort te kunnen bewegen over het water. Maak een mooie tocht over het Wolderwijd met je collega’s, familie of vrienden en geniet van deze mooie watersport bij Telstar Surfschool!

Vraag meer info aan

De leukste surf gerelateerde Groepsuitjes organiseer je bij Telstar Surfschool!

Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Zijn al jullie uitjes op het water?

Naast activiteiten op het Wolderwijd kan je bij Telstar Beach ook terecht voor te gekke activiteiten zoals; boogschieten, Expeditie Robinson, bubbelvoetbal, volleybal en nog veel meer! Bekijk onze groepsactiviteiten bij Telstar Beach.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Gaat de surfclinic altijd door?

Windsurfen en wingsurfen hebben beide een zeer groot windbereik waarin de sport beoefent kan worden. Bij weinig wind pakken we een groot zeil, bij veel wind een klein zeil! Staat er helemaal geen wind? Dan kunnen wij in overleg overstappen op suppen.

BEKIJK OOK

wingsurf clinic

BEKIJK OOK

windsurf clinic