Wingsurf clinic

1,5 uur | €39,95 p.p.

Wingsurfen is dé nieuwe rage van dit moment. Wingsurfen is heel toegankelijk en kan al vanaf jonge leeftijd. De wingsurf clinics bij Telstar Surf bestaan uit één uur les onder begeleiding van een instructeur met een windsurfboard. Na de les kan je vervolgens 30 minuten zelfstandig oefenen, zodat je het snel onder de knie hebt.

Bij al onze wingsurf clinics is het materiaal inbegrepen inclusief een wetsuit. Waterschoentjes en een handdoek neem je zelf mee. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar bij de surfschool. We gebruiken de nieuwste Duotone Wingsurfers, zoals de Echo, Slick of Unit.

Vraag meer info aan
Moet er betaald worden voor het parkeren?

Het terrein waar Telstar Beach zich op bevindt is in beheer door een andere partij. Iedereen die dit terrein betreedt dient een uitrijkaart te kopen. Deze kunnen op voorhand met 2,50 euro korting bestelt worden voor jullie gasten. Deze worden uitgedeeld bij vertrek waarna het aantal zal worden doorberekend op de eindfactuur.

Zijn er douche gelegenheden?

Jazeker! Buiten vind je een douche waar je gratis gebruik van mag maken.

Zijn al jullie uitjes op het water?

Naast activiteiten op het Wolderwijd kan je bij Telstar Beach ook terecht voor te gekke activiteiten zoals; boogschieten, Expeditie Robinson, bubbelvoetbal, volleybal en nog veel meer! Bekijk onze groepsactiviteiten bij Telstar Beach.

Kunnen wij een volledig dagprogramma afspreken?

Jazeker! Bij Telstar Beach ben je aan het juiste adres voor dagvullend programma. Van een lekkere lunch tot aan gezellige BBQ en van training zo naar een activiteit. Bij Telstar Beach is van alles mogelijk.

Gaat de surfclinic altijd door?

Windsurfen en wingsurfen hebben beide een zeer groot windbereik waarin de sport beoefent kan worden. Bij weinig wind pakken we een groot zeil, bij veel wind een klein zeil! Staat er helemaal geen wind? Dan kunnen wij in overleg overstappen op suppen.

Bekijk ook

Windsurf clinic

Bekijk ook

SUP clinic