Kitesurfen bij Harderwijk

In Nederland, een land bekend om zijn wind en water, zijn er talloze plekken om te kitesurfen. Een van deze locaties is Telstar Beach vlakbij Harderwijk. Maar wat maakt deze locatie zo uniek voor kitesurfers? Deze unieke, ondiepe- en vlakwater locatie aan het Wolderwijd (Randmeren) is voor veel watersporters de ideale plek om te kitesurfen, windsurfen en suppen.

Safety First 😉

Strand Horst is een populaire kitesurfspot in Nederland, bekend om zijn ondiepe water en gunstige windcondities. Het is een ideale locatie voor zowel beginnende als gevorderde kitesurfers. Het kitesurfgebied bij Strand Horst is weliswaar kleiner dan het windsurfgebied, maar het is duidelijk afgebakend met gele boeien om de veiligheid van alle watersporters te waarborgen.

Bij welke windrichtingen kan je Kitesurfen bij Harderwijk?

Het is belangrijk om altijd de lokale regelgeving te raadplegen, die aangegeven staat op borden bij de strandopgang. Bijna alle windrichtingen zijn geschikt voor kitesurfen bij Strand Horst, maar de beste condities worden ervaren bij Noord, Noordwest en Westenwind. Beginnende surfers wordt echter afgeraden om te surfen bij Oosten of Zuidoosten wind, omdat deze windrichtingen je richting de vaargeul kunnen trekken.

Het hele jaar toegankelijk!

Strand Horst is het hele jaar door toegankelijk, van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis, maar er wordt wel parkeergeld gevraagd. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar bij Strand Horst. Een parkeerkaart kost €6,- en is geldig voor een hele dag parkeren. Leuk om te weten: gasten van Telstar Beach ontvangen €2,50 korting op de uitrijkaart (á €6,-) na besteding van €10,-.

Surfverhuur: iets vergeten?

Ben je erachter gekomen dat je je giek, trapeze, mast of wetsuit bent vergeten? Of misschien heb je geen eigen kitesurfuitrusting maar wil je toch graag het water op? Geen zorgen! Bij Telstar Beach in Harderwijk kun je al deze materialen huren. Alles ligt voor je klaar, zodat je direct het water op kunt.

Als je regelmatig wilt surfen maar geen eigen uitrusting hebt, of als je het niet prettig vindt om met natte spullen in de auto te zitten, biedt Telstar Beach de perfecte oplossing. Met een 15-urenkaart 0f jaarkaart kun je gebruik maken van het beste materiaal. Er zijn verschillende opties beschikbaar om aan al je surfbehoeften te voldoen.

Telstar Beach is niet alleen een toplocatie voor kitesurfen, maar ook de ideale plek voor teamuitjes. Een dag vol activiteiten in en rond het water zorgt voor veel plezier, een gevoel van saamhorigheid, inspanning en voldoening. En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie of feestlocatie? Ook dan ben je bij Telstar Beach aan het juiste adres.

Materiaal huren

Telstar Surfshop

Nog een voordeel aan Strand Horst is dat Telstar Surfshop hier is gevestigd. Lig je op het strand maar ben je je handdoek, zonnebrand, slippers, zwemkleding, vin, wetsuit, trapeze vergeten? Of ben je aan het varen en gaat er iets stuk? Geen probleem! Bij Telstar Surfshop vind je alles wat je nodig hebt.

Telstar Surfshop vind je direct na de afslag vanaf de snelweg. Telstar Surf is al jaren de surfspecialist van Nederland! Je bent welkom voor o.a. kitesurf-, windsurf en SUP materiaal. De specialisten van Telstar Surf helpen je graag om zo tot de beste aankoop te komen. Je vindt bij Telstar Surf de beste materialen van de beste merken zoals Duotone, Mystic, Severne, Starboard, Fanatic en meer.

Naast surfmateriaal vind je ook een groot aanbod surfkleding van surfmerken zoals Quiksilver, Roxy, Brunotti, O’Neill, Billabong en ION. Telstar biedt een groot assortiment t-shirts, boardshorts, bermuda’s, zonnebrillen en slippers.

Shop nu