Surf verhuur

Windsurf | Kitesurf | Wingsurf | SUP

Wil jij graag kitesurfen, windsurfen of suppen maar heb je geen eigen materiaal? Bij Telstar Surfschool ben je aan het juiste adres voor het huren van het nieuwste surfmateriaal van Duotone, Fanatic en ION. Van een uurtje huren tot meerdere dagen achter elkaar, er is bij ons van alles mogelijk!

SURFMATERIAAL TESTEN

Telstar Surfschool beschikt over het nieuwste materiaal en maakt het mogelijk om deze te testen vóórdat je de producten koopt. Op deze manier kun je ervaren, kijken en aanvoelen welk materiaal het beste bij je past. Wij hebben een ruim assortiment aan testmateriaal van vele merken als Duotone en meer!  Van beginner materiaal tot aan de meest specialistische windsurf, kitesurf, sup materialen kun je bij ons testen. Het huurbedrag voor het testmateriaal krijg je terug bij de aanschaf van een product bij de winkel of webshop van Telstar Surf.

15 uren kaart

DEZELFDE VOORDELEN ALS EEN JAARKAART

Kies voor een 15 uren kaart en surf met alle gear! Deze kaart biedt 15 uur lang dezelfde voordelen als een jaarkaart.

van € 550,- nu € 269,-

Meer info

Jaarkaart

VOORDELIGE WIND- & KITESURF VERHUUR

Heb je geen eigen surfuitrusting maar wil je toch het water op met de nieuwste materialen? Neem een Telstar jaarkaart en maak een jaar lang gebruik van de nieuwste materialen van topmerken zoals Duotone, Fanatic en ION. We bieden windsurf-, kitesurf- en supmateriaal aan.

Met de Telstar Jaarkaart huur je voordelig windsurf en/of kitesurf materiaal. De jaarkaart is verkrijgbaar vanaf € 695,-.

Windsurf of kitesurf jaarkaart
€ 695,- 

Combi jaarkaart (wind – en kitesurf)
€ 795,- 

Profiteer snel van deze sportieve actie bij Telstar en maak gebruik van het gemak van onze jaarkaart.

Meer info