Gek op water? Maak kennis met onze windsurflessen!

Windsurfles

Vanaf €59,- | “Get on board”

Altijd al willen leren windsurfen? Wij begeleiden je graag bij je eerste meters op het water of tot het vliegen op een foil. Dan is een windsurfles bij Telstar Surfschool een geweldige keuze! Kom kom in het veilige, ondiepe Wolderwijd bij Strand Horst genieten van deze mooie sport. Op moderne windsurfboards leren onze CWO en VDWS gecertificeerde surfinstructeurs je alle vaardigheden die passen bij jouw niveau!

Leer snel en veilig Windsurfen onder begeleiding van de ervaren en gediplomeerde instructeurs van Telstar Surfschool.

Kunnen kinderen ook deelnemen aan de windsurflessen?

Kinderen vanaf 6 jaar verwelkomen we graag bij onze windsurf lessen. Voor de maandcursus en weekcursus geldt een minimale leeftijd van 8 jaar. Kids tussen de 6 en 8 jaar kunnen een privé windsurfles volgen. Onder begeleiding van een volwassenen mogen zij deelnemen aan een introductieles of losse windsurfles. In alle gevallen is het hebben van een zwemdiploma een must!

Strand Horst is dé ideale locatie om het windsurfen onder de knie te krijgen dankzij het ondiepe en vlakke water.

Gaat mijn windsurfles altijd door?

Windsurf lessen bij Telstar gaan gepaard met verschillende windkrachten. Op dagen met weinig wind pakken we een groot zeil, en bij veel wind een kleiner zeil. Hier leer je gedurende je les meer over. Bij windstille of stormachtige dagen gaat de theorie gewoon door. Gelukkig komen deze situaties zelden voor! De privélessen en losse lessen worden verplaatst bij weinig wind.

Welke maanden van het jaar kan ik een windsurfles bij jullie volgen?

De windsurflessen starten in de maand april en eindigen in oktober.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een windsurfles?

Wanneer je bij ons een windsurfles boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een windsurfboard, tuigage, wetsuit en eventueel een trapeze). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Wat moet ik zelf meenemen?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Schoentjes zijn eventueel verkrijgbaar voor €14,99 bij de surfschool. Op zoek naar warme neopreen schoenen voor in het voor- en naseizoen? Deze verkopen wij voor €49,99 in de surfschool of zijn eventueel te koop in onze Webshop of in de Telstar Surfshop.

ERVAREN

WINDSURF

INSTRUCTEURS

Deskundigheid en onszelf blijven ontwikkelen vinden we bij Telstar Surfschool heel erg belangrijk. Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met het opleiden van cursisten. Je krijgt les van onze VDWS of CWO gecertificeerde windsurf instructeurs.

Wij leiden al onze medewerkers intern op. Voor verdere expertise gaan de instructeurs naar het VDWS opleidingscentrum.

Voor wie is windsurfen?

Voor iedereen die van water, wind en buiten zijn houdt, is een windsurfles een geweldige manier om heerlijk te ontspannen. Windsurfen is toegankelijk voor alle leeftijden en niet moeilijk om te leren.

 

Wat kan je verwachten tijdens jouw windsurflessen?

Windsurfen is makkelijk en snel te leren op de nieuwste materialen. Je bent er zo mee opweg in de groeps- of privé-windsurfles. Onze instructeurs begeleiden je van de basisbeginselen tot aan de gevorderde technieken. De windsurflessen zijn een mix van theorie, op de simulator en heel veel op het water. Just go with the flow en voor je het weet ben je addicted to ride!