Leer wingsurfen, het avontuur begint hier!

Wingsurfles

Vanaf €59,-

Wingsurfen is de nieuwe sensatie onder de surfsporten. Het ziet er erg moeilijk uit, maar met een beetje oefening en de juiste tips is het helemaal niet zo moeilijk. Bij Telstar Surfschool bieden we verschillende wingsurf cursussen aan om de basis van het wingsurfen onder de knie te krijgen. In de eerste les ligt de nadruk op het beheersen van de Wing. Heb je de wing onder controle? Dan is de vervolgstap door te leren wingsurfen en binnen de kortste keren te vliegen over het water!

Let’s fly!

Kom kennismaken met Wingfoilen bij Telstar Surfschool. De ideale locatie voor iedere watersporter!

Een onvergetelijke Wingfoil ervaring beleef je bij Telstar Surfschool. 

Wat moet ik zelf meenemen naar mijn wingfoil les?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Indien je een eigen helm en/of wetsuit heb kan je deze ook meenemen. Heb je geen helm of wetsuit niet? Dan raden wij het aan om deze toe te voegen tijdens het boeken.

Waar worden de wingfoil lessen gegeven?

De intro wingsurf lessen worden gegeven bij de Telstar surfschool. Sinds 2024 werkt Telstar samen met WingXperience. Vanwege het ondiepe water bij Horst kunnen wingfoil cursisten beter bij de locatie van WingXperience terecht. Zij zijn gevestigd in Almere, Marina Muiderzand.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een wingfoil les?

Wanneer je bij ons een wingfoil les boekt zijn de volgende materialen inbegrepen:

  • Board
  • Wing
  • Foil
  • Lycra

Een helm en wetsuits zijn voor €5,- los bij te boeken.

Kan ik gelijk starten met wingfoilen?

Als je één van onze intro wingsurf lessen hebt gevolgd en het wingen onder controle hebt, is het tijd om te starten met het foilen.

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je wingfoil les? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: wingfoilen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!