Wingfoil les

Wingfoil les

Leer wingfoilen als een pro!

Heb jij al weleens iemand over het water zien vliegen? Grote kans dat je iemand zag wingfoilen, ook wel bekend onder de naam wingsurfen of wingen! Wil jij graag leren wingfoilen? Dan kan dat bij Telstar! Wingen is natuurlijk een super gave activiteit, maar het wordt pas echt leuk in combinatie met een foil. Het gevoel van boven het water zweven geeft je een heerlijk vrij gevoel. Samen met WingXperience zorgen wij ervoor dat jij binnen de korte keren aan het wingfoilen bent!

Kom kennismaken met Wingfoilen op het prachtige Ijmeer. De ideale locatie voor het leren en ontwikkelen in wingfoilen!

Marinaweg 163 1361 AH Almere

Route berekenen
Wat moet ik zelf meenemen naar mijn wingfoil les?

Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Indien je een eigen helm en/of wetsuit heb kan je deze ook meenemen. Heb je geen helm of wetsuit niet? Dan raden wij het aan om deze toe te voegen tijdens het boeken.

Waar worden de wingfoil lessen gegeven?

De intro wingsurf lessen worden gegeven bij de Telstar surfschool. Sinds 2024 werkt Telstar samen met WingXperience. Vanwege het ondiepe water bij Horst kunnen wingfoil cursisten beter bij de locatie van WingXperience terecht. Zij zijn gevestigd in Almere, Marina Muiderzand.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een wingfoil les?

Wanneer je bij ons een wingfoil les boekt zijn de volgende materialen inbegrepen:

  • Board
  • Wing
  • Foil
  • Lycra

Een helm en wetsuits zijn voor €5,- los bij te boeken.

Kan ik gelijk starten met wingfoilen?

Als je één van onze intro wingsurf lessen hebt gevolgd en het wingen onder controle hebt, is het tijd om te starten met het foilen.

HOE BOEK IK EEN WINGFOIL LES

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

VRAGEN OF CONTACT OPNEMEN?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je wingfoil les? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: wingfoilen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!