Wingsurf les

Intro wingsurfles

“Al vanaf €59,-”

Wingsurfen is de nieuwe rage van dit moment. Wingsurfen is heel toegankelijk en kan al vanaf jonge leeftijd. De wingsurf clinics bij Telstar Surfschool bestaan uit één uur les onder begeleiding van een instructeur met een  windsurfboard. Na de les kan je vervolgens één uur zelfstandig oefenen, zodat je het wingsurfen snel onder de knie hebt. Wij maken gebruik van de nieuwste wing materialen.

Boek nu

Kom kennismaken met Wingsurfen bij Telstar Surfschool. De ideale locatie voor iedere watersporter!

Wat moet ik zelf meenemen naar mijn wingsurf les?

Het Het is handig om zelf het volgende mee te nemen: een handdoek, watervaste zonnebrand, zwemkleding en waterschoenen. Een wetsuit zit bij de wingsurfles inbegrepen. Ook zijn er schoentjes verkrijgbaar voor een meerprijs van €14,99.

Welke materialen zijn er inbegrepen bij een wingsurfles?

Wanneer je bij ons een wingsurf les boekt zorgen wij voor alle benodigde materialen (een board, wing en wetsuit). Het gebruik van deze materialen zit bij het lesgeld inbegrepen.

Hoe lang heb ik nodig om te leren wingsurfen?

De wingsurf clinics bij Telstar Surfschool bestaan uit één uur les onder begeleiding van een instructeur. Na de les kan je vervolgens één uur zelfstandig oefenen, zodat je het wingsurfen snel onder de knie krijgt.

Gaat de wingsurfles altijd door?

Ook bij geringe wind kan de wingsurfles doorgaan.

Hoe boek ik een wingsurf les

  • Klik op de button ‘Boek nu’
  • Doorloop dat stappen in het formulier
  • Je kunt hier direct betalen
  • Zodra je de boeking heb afgerond ontvang je per e-mail direct een eigen ‘login’ omgeving
  • Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
Boek nu

Vragen of contact opnemen?

Bekijk voor vragen onze pagina met veelgestelde vragen. Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je wingsurfles? Neem dan contact op met info@telstarbeach.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: wingsurfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!